Foto ©: Geir Johansen
On left here - if you are on Pc.. click and choose your own language. Are you on Tab (small) or mobile phone, Choose your language over here :-) Klikk here to see !!!!!!!
Her vil du finne Restauranter og Spisesteder i Norge som er oppført på våre sider. For å redusere resultatene, bruk menyen med flere valg for å begrense søket. På hver landsdel side kan du også velge hvilket fylke du vil finne Spisesteder, og på enhver By og Sted side vil du også finne Spisesteder på stedet eller i nærområder. Vil du finne Spisesteders`s plassering på kartet - Bruk menyen under og velg hvilket kart du vil finne dem på. Når du klikker på et Spisested enten i listen under her eller på kart - blir du sendt direkte til deres egen nettside.
Åpningslisten under er alle oppførte Restauranter og Spisesteder
Begrens Spisesteder til Landsdel:
Kragerø: Admiralen Restaurant serverer tradisjonelle norske retter og noen kinesisk mat. Vår meny er basert på ferske råvarer! Admiralen Restaurant ligger på bryggekanten ved Bærøfjorden. Det er kort avstand inn til sentrum, og restauranten ligger ca. 100 m. fra fergeleiet. Vi dekker opp til både minnestund, julebord, bryllup og andre selskaper.
Trondheim: Alma’s er mer enn bare en restaurant - vi kaller det et kulturelt knutepunkt i Prinsenkrysset! Her kan du henge i baren før og etter konsert, teater eller kino. Menyen er herlig variert. Kjøkkenet byr på alt fra street food-inspirerte småretter til 3-rettere som varierer fra uke til uke. På uteserveringa kan vi friste med både smørblide servitører og avslappet stemning. Blir det kjølig finnes både pledd og varmelamper.
Orkanger: Velkommen til vår nabolagsrestaurant hvor en enkel og hyggelig spiseopplevelse venter. Vi tilbyr en variert meny med favoritter: fra saftige kebaber til klassiske pizzaer, velsmakende pasta og deilige hamburgere, her er det noe for å tilfredsstille alle lyster. Vår avslappede og innbydende atmosfære er det perfekte stedet for uformelle måltider med venner eller familie. Kom innom for tilfredsstillende, ukomplisert og velsmakende mat servert av folk som bryr seg.
Drammen: Ancha selv er restaurant-mamma med stor M. Når du kommer til Anchas Bodega så er det som å komme hjem til Ancha. Ikke bare holder hun alt og alle i strekk, men hun har også hjertevarmen som skal til for at alle skal føle seg velkommen og ikke minst føle seg hjemme.
Drammen: Ask og Loke Spiseri og Bar skal være et mat og drikke sentrum i Drammen. Der fokus på gode lokale råvarer, bærekraft og dyktig håndarbeid på kjøkkenet, i baren og ved bordene. Vi vil vise hva regionen har å tilby og fremme dette gjennom opplevelser i et spennende og behagelig miljø. Vi vil skape et måltid uten begrensninger eller etikette. Heller ekte matglede, spennende kombinasjoner og unike presentasjoner til en riktig pris.
Trondheim: Primært henter vi vår inspirasjon i det spanske kjøkkenet, men benytter oss av kortreiste råvarer fra lokale leverandører så langt det er mulig. Vår visjon er å gi våre gjester en smaksopplevelse av ypperste kvalitet, der norske råvarer med en eksotisk vri er hovedingrediensene. Våre gjester kan selv sette sammen småretter etter eget ønske, eller man kan velge en av våre menyer satt sammen av våre erfarne kokker. Vi har i tillegg et bredt utvalg av vin...
Oslo: Bella Bambina Ristorante en ekte italiener i Østbanehallen. Vårt mål er å servere deg raske smaksopplevelser med det beste av tradisjonell italiensk mat. Vi har en restaurant med to avdelinger, som har plass til 160 gjester inne, og uteservering sommerstid med plass til 130 gjester. Start dagen med en god og sunn frokost hos oss. Vi legger ekstra vekt på økologiske alternativer, men her finner man også nykokte egg, eggerøre, bacon, ferskt pålegg, nybakt brød og oppskåret frukt og grønt for…
Oslo: Kom og opplev indisk matglede og atmosfære i vår restaurant. Benares er en av de beste indiske restaurant i Oslo sentrum med plass til 120 gjester og serverer moderne nord indiske retter, som har blitt veldig populært på kort tid. Vi har spesialiserte kokker på indiske Karri og Tandoor, og har stort og åpent kjøkken, attraktiv stemning og god atmosfære for å spise i. I tillegg har vi et godt utvalg av vin, øl, cocktails, mocktails og whiskyer.
Bergen: Hos Bjerck Restaurant & Bar er vi opptatt av å skape god stemning og digge matopplevelser. Vi mener at god mat ikke trenger å være dyr, og at de beste opplevelsene skapes i en kombinasjon av friske råvarer, spennende utvalg og engasjerte medarbeidere. Senk skuldrene, len deg tilbake og nyt! Bjerck Restaurant & Bar er et konsept startet av Adam Bjerck og CO. Adam har vært en del av det norske kokkelandslaget og hans lidenskap for gode matopplevelser, har nå gjort
Vågå: Matfat for ein kvar smak. I hjarta av vakre Vågå øvst i Gudbrandsdalen finn du Bokhandel'n Kafé & Mathus. Med historiske tømmerveggar som rame kring stemningsfulle serveringslokal. Solide og ekte måltid tufta på tradisjonar og lokale råvarer. Der har du kjerna i menyen på Bokhandel'n. Lunsjmeny og ala carte middagsservering.
Larvik: Bøkekroa har eksistert i godt over 100 år i forskjellige former. Den som står her i dag er den 5. i rekken. Den har vært i familien Sundals eie siden 1978. Mitt i Larviks verdenskjente Bøkeskog, finner du denne hyggelige oasen av en restaurant. God mat i fantastiske omgivelser - Midt inne blant bøketrærne i Bøkeskogen finner vi denne lille oasen med kaffe, lunsj og middag som du måtte ønske.
Geiranger: Brasserie Posten ligg idyllisk til ved fjorden, med to uteserveringer. Den eine ligg idyllisk til ved fjorden med utsikt mot den gamle naustrekka, den andre vender mot fergekaia og med utsikt ut fjorden. Innandørs har vi ca 35 sitteplasser samt to flotte uteserveringar. Vi serverar mat laga frå grunnen av – av friske, gode, norske råvarer. All mat blir laga frå grunnen av, av ferske gode, kvalitets råvarer. Maten som blir servert er enkel, god og rustikk, med reine, gode smakar.
Oslo: Brasserie Rivoli er et uformelt og lunt fransk brasserie med en fot i det norske kjøkkenet. Restauranten er oppkalt etter paradegaten Rue de Rivoli i Paris, og er nevnt i Michelin-guiden de siste tre årene. Brasseriet eies og drives av Kari Innerå. Hun er tidligere nordisk mester og olympisk mester i kokkekunst. Vår meny og vinkart består av kjente franske klassikere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer vi ferske skalldyr og råvarer i sesong.
Lom: Midt i Nasjonalparklandsbyen Lom, der er du midt i vår draum, midt i eit matrike, midt i verda. I denne verda full av smak og matopplevingar, kan du kjenne deg heime, full av forventningar til fjellheimen rundt oss. BrimiBue er eit lite hotell med 14 dobbeltrom, som ynskjer å vere ein del av di oppleving av moderne tradisjonsgastronomi på din ferd, din opplevingsreise, ditt arrangement. Slik kan vår verden bli ein liten del av din verden.
Oslo: Velkommen til en annerledes matopplevelse midt i Oslo! Den Glade Gris spesialiserer seg på retter laget av svin, og husets spesialitet er langrillet svineknoke! Vi tilbereder mat etter slowcooking-metoden og bruker flere dager på å marinere og langtidssteke maten, noe som betyr mye mer smak, og kjøtt som er utrolig mørt.Vi tilbyr god norsk mat presentert på en ærlig og rustikk måte. Vi samarbeider med bryggerier over hele landet, så ølutvalget er stort.
Drammen: Vårt kjøkken i Drammen tar utgangspunkt i det gamle orientens kulinariske tradisjoner. Med bakgrunn i Midtens Rike generelt og regionene Sichuan og Kanton spesielt søker vi å servere våre gjester det ypperste det kinesiske kjøkken kan tilby. Det Kantonesiske kjøkken er verdensberømt for sine subtile og milde smaker. Med fokus på de til enhver tid beste råvarer gir de kulinariske tradisjonene herfra et stort spekter smaksopplevelser – med umiskjennelig orientalsk opphav.
Trondheim: EGON Solsiden ønsker å ta deg med på en kulinarisk reise som reflekterer Trondheims sjarm og den vakre beliggenheten midt på restaurantrekken. Vår varierte meny inkluderer et bredt spekter av retter der alle skal klare å finne sin favoritter. Uansett hva du foretrekker, vil våre retter fortrylle dine smaksløker mens du nyter den unike atmosfæren på Solsiden. Uansett om du ønsker å nyte en avslappende lunsj med litt sjøbrisen i håret, dele en romantisk middag for to, eller samle venner…
Stjørdal: Egon Stjørdal ønsker å være ditt utvalgte mål for en smaksopplevelse i hjertet av Kjøpmanssgata. Vår varierte meny inkluderer et bredt utvalg av retter, fra saftige burgere til deilige pastaretter og alt imellom. Uansett hva du foretrekker, vil våre retter tilfredsstille dine smaksløker mens du nyter den sjarmerende atmosfæren i vår restaurant. EGON Stjørdal er stolte av vår beliggenhet og fasiliteter, og vi ønsker å være din restaurant i hjertet av Stjørdal.
Kragerø: El Paso er antagelig verdens eneste western saloon med bedre plass til båt enn hest. I enhver by finnes det coboyer av flere typer, kaliber og skikkelser, og da klappdørene åpnet på El Paso for 52 år siden, dannet man et godt fundament for denne utdøende befolkningen. Kragerø hadde fått sin egen Western Saloon - med egen strandlinje. Her skal kundene få ta del i ekte westernatmosfære samt få servert et enkelt smakfullt måltid. Og dette er det som kjennetegner El Paso.
Oslo: Direkte fra havet og hagen til matbordet. Vår filosofi er at god mat lages fra bunnen av med ferske og gode råvarer. Å være bevisst hva man spiser og drikker handler både om det som er bra for deg, dyrene, miljøet og smaken. Her serveres det gode lunsjretter, smaksrik middagsmat og deilig drikke til rimelige priser. Menyen er inspirert av norsk natur. Det er så uendelig mye spennende man kan lage av det man finner i skogen, i havet og i hagen.
Trondheim: Emillies ELD har befestet posisjonen som en av Trondheims beste restauranter. Når du som gjest kommer inn på Emilies ELD skal du kjenne fantastiske lukter fra råvarene som tilberedes på det åpne kjøkkenet. Du skal føle den rette stemningen i en folkelig og lun atmosfære. Det som driver dette er et dedikert, kunnskapsrikt personal med høyt nivå på service, gode omgivelser, god mat og drikke. Som gjest skal du bli møtt med et smil allerede når du kommer inn døren.
Mosjøen: Vi befinner oss i Sjøgata 6 i Mosjøen. Sjøgata består av Nord-Norges lengste sammenhengende rekke av trehus og brygger fra 1800-tallet, og er en av byens mest kjente severdigheter. Stedet er ideelt for en lunsj, forretningsmiddag, konsertopplevelse, feiring av en stor dag, eller ganske enkelt en koselig middag med venner og familie. Vi legger vekt på å gi deg en matopplevelse av god kvalitet enten du spiser i restauranten eller bestiller takeaway.
Kragerø: Haven Restaurant og Bar er et uformelt spise og møtested. Vi har fokus på enkle smakfulle retter basert på friske råvarer. Vårt ønske er å gi våre gjester en trivelig totalopplevelse i avslappende omgivelser. Hos Haven Restaurant får du gode smaksopplevelser med panoramautsikt til Kragerø havnebasseng. Du finner oss ved Rådhuset med inngang ved siden av Victoria hotell.. Vi har også inngang fra bryggepromenaden om du kommer sjøveien. Vår populære fiskesuppe serveres hele året. Øvrig…
Vågå: Kom inn i seterstua, til lukten av mat, tre og grønnsåpe. Møt smakene av Jotunheimen. Sæterkjøkkenet vårt baserer seg på rene smaker i all sin rikdom og enkelhet, satt sammen til store måltidsopplevelser. La oss forføre deg – med hjerte av rein, tyrirotsorbet, sur aure, reinlav og ølelg.
Kongsberg: Jordnær restaurant ønsker å være en kreativ, nyskapende og bærekraftig restaurant med fokus på norske, økologiske råvarer så langt det lar seg gjøre. Vi har 34 sitteplasser inne og en stor terrasse. Ute på terrassen er du omgitt av et frodig hav av spiselige planter, urter og blomster som også brukes flittig inne på kjøkkenet.
Trondheim: Bakklandet, med sine pittoreske skråstilte trehus fra 1800-tallet, og brosteinsbelagte gater, utgjør det bankende hjertet av Trondheim – i hvert fall slik vi opplever det. Stedet bærer en helt spesiell sjarm, og i disse særegne omgivelsene har vi formet noe vi mener er helt ekstraordinært – både når det gjelder smakfulle opplevelser, forfriskende drikke og det dedikerte teamet som utgjør vår hjertevarme atmosfære. Vårt ønske er at du ikke bare skal trives på Kalas, men helst føle deg…
Sandefjord: Kokeriet restaurant og bar er plassert i nydelige omgivelser på bryggekanten i Sandefjord. Vi har latt oss inspirere av Sandefjords gylne tider – hvalfangstiden. Lokalene er innredet med autentiske gjenstander, bilder og annen dokumentasjon fra ulike hvalfangstekspedisjoner. Vårt ønske er å servere deg smakfulle retter i omgivelser med mye historie i veggene. Vi ønsker deg et smakelig måltid.
Kongsberg: Vi har 35-års erfaring når det gjelder italiensk pizza, gresk gyros kebab, tyrkisk kylling kebab og amerikanske hamburgere. Vi har byens, fylkets eller muligvis Norges største familie pizza.Vi har mange forskjellige og gode ingredienser på pizzaene fra ulike steder i verden. Vi har pizza for glutenallergiker, veganere, vegetarianere, de som elsker kjøtt og til deg som vil ha alt og litt til.
Trondheim: Med Kraft Bodega ønsker vi å skape stedet vi selv har skikkelig lyst å dra på. På menyen vil vi hente inspirasjonen fra hele verden, uavhengig av trender. Maten serveres slik vi liker den, både utifra dagsform og med litt humor. Du kan sette sammen din egen meny, droppe innom for noen snacksretter, noe godt å drikke, eller så kan du jo bare stole helt på oss og la oss kjøre showet.
Trondheim: Velkommen til en hyggelig matopplevelse. På Krambua er du hjertelig velkommen enten det er hverdag eller fest. Hos oss møter du hyggelige folk og kan spise god mat i stemningsfulle lokaler. Du befinner deg nå i den eldste delen av Trondheim. Her vokste byen fram på 1000-tallet. I middelalderen var dette byens nordøstlige hjørne.
Skien: Vi serverer tapas, petiscos, salater, fisk og kjøttretter i et koselig og avslappet spansk inspirert miljø. Vår restaurant rommer til sammen ca 80 gjester. Vårt bakre rom passer både til servering av små eller store grupper som konfirmasjoner, selskaper og andre sammenkomster, og rommer inntil ca 40 personer. Vi blir glade om dere spør våre dyktige servitører om anbefaling av vegansk og vegetarianske alternativer.
Sandefjord: Vi serverer mat som er inspirert av det Italienske kjøkken, men vi har også et stort utvalg av retter fra havets spisekammer og en egen grillmeny. Med ansiktet ut mot havet, og nærheten til dets råvarer, samt andre lokale råvarer, markerer La Scala seg i dag med med ny helårs restaurant med fantastisk meny – med ekte smaker. Uteserveringen er noe de er ekstra stolt av. La Scala har god plass til alle som vil nyte et måltid eller bare god drikke i frisk luft og med fantastisk utsikt.
Trondheim: Lan Na er en koselig og uformell thai-restaurant som ligger i Trondheim sentrum. Vi serverer autentisk thaimat, laget med ekte asiatiske råvarer av våre talentfulle kokker med flere tiår med erfaring. På menyen finner du blant annet curry, wok, nudleretter, dumplings og mer. Vårt mål er å gi deg en ekte asiatisk matopplevelse til en rimelig pris.
Ålesund: Tradisjonell kinamat og god opplevelse av kinesisk kultur. Long Cheng restaurant ligger ved Skateflukaia i Ålesund sentrum. Restauranten startet 21.11.2010. På 2 etg. har vi over 100 sitteplasser og luksus interiør på kinesisk vis. "Long Cheng" er kinesisk ord som betyr fantastisk by. Long Cheng Restaurant kan også oppfattes som et stort spisested i Norges vakreste by Ålesund. Vi tilbyr tradisjonell kinamat og god opplevelse av kinesisk kultur. Alle er velkomne til å besøke vår…
Moss: Middelhavet er et spennede området som er svært preget av mangfold. Mangfold av kulturer, smak og farger. Fra dette området og alle de kulturene det innebærer har det stammet spennende matretter. Disse matrettene ønsker vi å produsere i Norge, og betjene den norske befolkningen med deilig middelhavsmat. Spesialiseringsområdet vårt er tapas, men vi tilbyr mat fra alle forskjellige kulturer. Alt fra spansk og italiensk mat til gresk og tyrkisk.
Drammen: Mirawa Restaurant i Drammen har holdt seg til i Drammen sentrum i mer enn 20 år. Vi serverer mat primært fra den kinesiske kjøkken, med spesiell fokus i Szechuan(Sichuan) og den kantonesiske kjøkken. Maten vi serverer er ofte tilegnet norske smaksorganer og er derfor ofte midlere i styrke med mye smak.
Stjørdal: Et besøk hos oss, skal være en opplevelse for sansene, lukt, syn og smak. Kom og prøv våre indiske delikatesser og bli overbevist du også. Maten lages fra bunnen av vår indiske kokk med krydder og urter som er bra for helsen og serveres rykende fersk, med lune nanbrød, i ekte indisk stil. Milde og sterke retter etter smak og behag
Kragerø: I nabolagsrestauranten til Nordraak Matverksted gjenskaper vi de beste måltidsopplevelsene fra våre matreiser, som oftest er fra de små, sjarmerende og bortgjemte perlene som bare lokalbefolkningen kjenner til. Vi søker alltid etter naturlige og rene råvarer som er produsert av mennesker med lidenskap og kjærlighet for det de holder på med. Flere av disse stedene har felles bordsetting- og servering, dette er også noe som har inspirert oss. Hos oss starter alle måltider i felleskap.
Steinkjær: Spennende og velsmakende mat og drikke. Velkommen til OX Steak House – en restaurant med et brennende engasjement for spennende og velsmakende mat og drikke. Våre menyer er bygget på sesongens beste råvarer fra lokale leverandører, og nytes i en rolig og avslappet atmosfære – midt i hjertet av Steinkjer. Vi står for hele næringslinjen selv. Fra beite til restaurantbord. I tillegg har vi et stort fokus på at lokal og kortreist mat skal gå igjen i tilbehøret også.
Kongsberg: Del de gode øyeblikkene med venner og familie på Paradoxe Restaurant. Vi serverer tradisjonelle og kreative matretter. Småretter og retter som kan spises av en eller deles. I vår herlige lounge kan dere sitte ned og slappe av med et glass, en tapasrett eller en smårett. I tillegg tilbyr vi rommet Chambre Séparé, som passer ypperlig til selskaper for både privat eller bedrift.
Drammen: Nyt en velsmakende lunsj eller middag i vår restaurant eller på våre solrike uteservering med utsikt til Bragernes Torg. Vi har internasjonal meny med masse gode smaker og egen tapasmeny som er perfekt til sharing i godt selskap. Vi fører også et rikt vin- og ølutvalg, og gode drinker og cocktails. Vår egen bar innerst i lokalet heter Rust & Rør. Her finner du en intim og hyggelig atmosfære med et helt spesielt steampunk interiør.
Sandefjord: Nye Pir4 er det siste og mest spennende tilskuddet til restaurant og bar utbudet i Sandefjord. Plassert på vannet ved siden av Kokeriet kommer vi å tilby ekte vedfyrt italiensk pizza i verdensklasse, servert i en uformell stemning i nye lune, lyse og moderne lokaler ved sjøen. Perfekt for en hyggelig kveld ute sammen med venner og familie. Vi har et stort utvalg av øl og utsøkte viner, lounge, bar og DJ i helgene.
Bø i Telemark: Provence Restaurant er inspirert av fransk mat. Alle retter lages fra bunnen av med ferske ingredienser av høy kvalitet. Vi ønsker å gi deg en god opplevelse med god mat og service i et hyggelig lokale. Vi samarbeider med flere lokale leverandører som blant annet Lindheim Ølkompani, Holte Gård, Hyllest og Honning Telemark.
Drammen: PunjabiTikka serverer en rekke velsmakende oppskrifter fra Pakistans rike kulturteppe og kulinariske tradisjoner, spesielt fra Punjab - en kulturelt rikeste provins. Hver rett er tilberedt i autentisk pakistansk hjemmestil, med kun naturlige krydder og ingredienser. Vi tilsetter aldri konserveringsmidler eller kunstige fargestoffer. Som et resultat er Flavor of Punjabis mange lekre retter magre, fettfattige og sunne.
Moss: Smak av Hellas – midt i Moss. Greske matopplevelser fra ferske råvarer, urter, godt krydder og grantert laget av ekte greske kokker. Vårt kjøkken henter inspirasjon med hovedvekt fra det greske kjøkken. Det serveres mat laget med kjærlighet, og av høy, hjemmelaget kvalitet. Ved siden av eieren Manolis Mastorakis og datteren Marilena er de ansatte stort sett grekere.
Moss: Vårt kinesiske kjøkken representerer to av de største provinsene i Kina, «Szechuan» og «Kanton». Hver provins har sine særtrekk i rettene, som skiller dem fra hverandre. Szechuan’s kjøkken har en stil med opprinnelse i Sichuan-provinsen i sørvestlige Kina hvor maten har mye smak, og er ofte relativt sterk. Vanlige krydder inkluderer chili, hvitløk, ingefær, gul løk og et utvalg av pepper – typisk er det såkalte Szechuan-pepper som har en distinkt smak og er å få som eget krydder.
Oppdal: Restaurant Perrongen har vært serveringssted siden Dovrebanen kom til Oppdal i 1921. Vi har en variert og smaksrik meny med både kjøtt, fisk, vegetarretter og nøye utvalgt drikke. Vår á la carte meny varierer etter sesong og råvaretilgang. Klassikeren skiferbiff, hvor du steker din egen biff på skiferstein.
Moss: Våre menyer består av en god variasjon mellom fransk og italiensk mat. Det serveres alt fra enkle lunsjretter til større menyer, og passer for alle anledninger. Restauranten har 150 sitteplasser inne fordelt på café, à la carte og chambre séparée. Restauranten har en uteservering på 100 plasser i pergola. Ro ønsker å ha en god familieprofil, og har eget barnerom for aktivitet.
Trondheim: På Robata Asian Fusion tar vi deg med på en kulinarisk reise gjennom Asia, der vi kombinerer autentiske smaker med en moderne vri. Selvfølgelig serverer vi sushi av høyeste Sushi Bar kvalitet, men våre dyktige kokker tilbereder også mange spennende retter på vår japanske kullgrill. Vi tar stolthet i å bruke ferske, sesongbaserte ingredienser av beste kvalitet for å skape smaksopplevelser som gleder.
Drammen: Safran Indisk restaurant tilbyr en helhetlig kulinarisk matopplevelse for gjestene våre. Med vårt kjøkken kan gjestene nyte kokkens unike matkunster samt duften av de nydelige rettene som tilberedes. All mat som serveres på Safran skal være av høy kvalitet. Dette gjenspeiles i alle ledd i tilberedelsene. Vi kverner våre egne krydderblandinger. Vi bruker ferske råvarer og all mat, sauser og desserter, lages fra bunnen av. Dette fører til at våre retter får en unik smak som du ikke…
Oslo: Smakfulle retter med nydelig utsikt. Vi har en hyggelig atmosfære, og en fantastisk beliggenhet på Sørenga. Restauranten ligger nærme vannkanten, og du får en nydelig utsikt over operaen. Hos oss kan du nyte et godt måltid eller noe godt i glasset i solen, da vi også har gode solforhold. Vår restaurant tilbyr en unik atmosfære der du kan nyte deilig mat samtidig som du lar deg fascinere av det utrolige panoramaet over havet.
Verdal: Vi er en italiensk-inspirert restaurant på Verdal, og ser på alle våre gjester som familie. Vi elsker god pizza, herlig stemning og ikke minst å gjøre deg fornøyd. God mat – siden 1995.
Ålesund: SJØBUA - En unik fiskerestaurant i Ålesund. Nydelig mat, laget av ferske lokale råvarer og servert i et hyggelig miljø. Med denne ambisjonen har Sjøbua gledet fastboende og tilreisende i fiskeribyen Ålesund siden 1987. Menyen følger sesongene, men byr også på velsmakende overraskelser basert på dagens fangst av fisk og skalldyr. Vår verdensberømte hummersuppe serveres selvsagt hele året. Velkommen til gode matopplevelser på Sjøbua. Sjøbua er bygd på innovativ tankegang
Oslo: Smalhans, St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant, har fokusert på deleretter, naturvin og et stort utvalg av øl siden åpningen i 2012. Dette gjør spisestedet vårt til en perfekt møteplass for de fleste aldersgrupper og anledninger. Smalhans betyr knapp levemåte og var inspirasjonen til hvordan Smalhans ble til. 2015 var vi så heldige at Michelin-guiden skjenket oss utmerkelsen - Bib Gourmand.
Arendal: På Langbryggen i Arendal finner du Solsiden Tapas, en liten og koselig restaurant som har spansk og spanskinspirert tapas på menyen og en hyggelig stemning. På uteserveringen kan du nyte solen fra tidlig til sent, hvis altså ikke skyene dekker for den, og skulle det regne, så sitter du godt å varmt under markisen og varmelampene. Vi har noe for enhver smak. På Solsiden har vi mange forskjellige tapas retter på menyen, og du finner garantert noe du liker hos oss. Vi anbefaler ofte å…
Trondheim: Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig. Vår fantastiske Josper kullgrill spiller hovedrollen på kjøkkenet vårt, og danner grunnlaget for menyen. Restauranten har et stort og åpent kjøkken, som gir gjestene muligheten til å føle seg litt inne på kjøkkenet, akkurat som hjemme. Vi fokuserer også på hvordan vi presenterer maten vår og ønsker at opplevelsen skal være litt som å spise hjemme hos…
Oslo: Statholdergaarden er Bent Stiansens gourmetrestaurant. Bent Stiansen ble i 1993 verdensmester i kokekunst, Bocuse d`Or. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste. Statholderens Mat og Vinkjeller er vår uformelle restaurant som ligger under Statholdergaarden. Vår spesialitet er våre store menyer som skifter i takt med sesongen. Disse menyene er meget populære og er rimelig priset.
Lillesand: Kom inn og slapp av med kaffe og nydelig lunsj. Bli servert småretter og pizza, man kan sitte i vinbaren med utsikt på Strandgaten eller nyte den flotte utsikten mot havna i Orangeriet. Nyt sommersola på hellene bak det hvite stakittgjerdet mens du ser på båtlivet, eller hører regnet tromme på taket i vårt nybygde, fabelaktige Orangeri. Vi har fokus på regionale råvarer og produsenter. Menyen vår er sesongbetont og legger vekt på mat og drikke i god kombinasjon.
Trondheim: Szechuan Restaurant befinner seg i hjertet av Trondheim. I en avslappet atmosfære får du utsikt over handelsgaten, omgitt av kinesiske aromaer og interiør. Det kinesiske kjøkken er en dans mellom store flammer og friske grønnsaker. Hvesende olje mot innsiden av pannen. Retter marinert med det beste krydder fra provinsen Szechuan. Velbalanserte nudler med en delikat mengde soyasaus. Alt bakt sammen med kultur og historie.
Drammen: Indisk kokkeglede og Indisk mat av høy restaurantkvalitet. Vår mat er laget med stolthet og en stor dose kjærlighet for indisk matkultur. Med de beste råvarene som er å oppdrive på markedet i kombinasjon med faglig presisjon, tilbyr vi autentisk indisk mat til matbevisste Drammensere. Foruten vår nøye komponerte meny har vi et godt utvalg av vin og Indisk øl som kan nytes i vår koselige restaurant sammen med god lun bakgrunnsmusikk og behagelig stemning.
Verdal: Velkommen til oss. Vi byr på nydelig Tapas med noe godt i glasset. Hos oss kan du feire både små og store anledninger. Vi tilbyr også andre retter for den som ønsker det. Tapas er en rekke forskjellige spanske forretter og matretter, slik som en blanding av oliven, oster, eller forseggjorte småretter som frityrstekte retter og spekeskinke.
Trondheim: À la Carte menyen vår vil endre seg med råvarer i sesong. Her vil du finne et godt utvalg av fisk og skalldyr, samt kjøtt- og vegetaralternativ. Sjømatkassen fra Ansnes vil vi selvfølgelig ha på menyen hele året. I Havfruen Østers & Champagnebar får du selvfølgelig servert østers med et rikt utvalg av toppinger og nydelig kaviar. Østers og kaviar pares naturlig med nydelige bobler eller iskalde vodka shots.
Moss: Velkommen til Underverket i Moss hvor du kan nyte god mat og drikke i våre unike lokaler. Spill Shuffleboard, vær med på vinsmaking, kos deg på konserter, eller test de små grå på våre quizer! Oppdag underverkene på Underverket med deilig mat og forfriskende drikke.
Røros: Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på 32 koselige hotellrom og 6 leiligheter midt i Røros sentrum. Vårt kjøkken byr på smaksrike måltider med utgangspunkt i gode lokale råvarer og mattradisjon. På Vertshuset Røros bor du i, og er omgitt av, historisk arkitektur. Men det gir likevel en helt tydelige følelse av å bo i en levende by, kun et steinkast unna den ikoniske røroskirken Bergstaden Ziir.
Vågå: Gastronomi i Jotunheimen. Eg og vertskapet på Vianvang har nådd målet vårt når gjesten kan vandra vidare inn i si framtid, på smakar ein minnest, og er vel tilfreds, god og mett, og har fått med seg noko meir enn det. Fått med seg noko ein likevel mangla i alt det ein hadde. Når ein kom hit. Og jamvel på heimvegen ha fått med seg noko slikt som eit bidrag til eit meire realisert bilde av sin naturlege plass i eit storslagent naturleg skaparverk.
Bergen: Villa Blanca - en middelhavsperle i Bergen. Velkommen til Villa Blanca, en fullverdig middelhavsrestaurant og cocktailbar, med fokus på smakfulle småretter, matglede og behagelig atmosfære. I den historiske delen av Bergen. Rett ved Korskirkealmenningen i det “hvite huset” finner du Villa Blanca. En lun og avlappende atmosfære kombinert med moderne elementer gjør dette lokalet perfekt for å skape personlig preg.
Stjørdal: Vi ønsker dere velkommen til vår italienske restaurant. Vi har holdt på siden 16. mai 1997, samme eier siden oppstart. Vi har egne lokaler for møter, selskaper og alle slags arrangement. Stikk innom for å oppleve en lun atmosfære og en smaksopplevelse du sent vil glemme. Restauranten har kapasitet til ca 140 stykker, fordelt på 2 etasjer. Du er velkommen i restauranten eller du kan ringe og hente, da er maten klar.
Olden: Yris ligg mellom fjell og fjord i Olden sentrum. I bygget har det vært drevet kafe og pensjonat i over 50 år, men sidan første halvdel av 80-tallet kun som serveringssted. Vi overtok lokala og drifta i 1990. I 1993 ble det bygget pub i kjelleren. I 2005 ble kafe og kjøkken renovert, og vi startet en avdeling med merkevarer innen smykker, klokker og gave artikler. Seinere har vi utvidet med vesker og skinn. Vi server A la carte meny, i tillegg har vi kaffibar (Illy), med litt kaffimat.…